Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

14 zile drept de retur

Ați achiziționat un produs pe care doriți să-l returnați?

Dacă un produs achiziționat nu vă mulțumește 100%, îl puteți returna în 14 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării conform oug 34/2014.

Procesul de returnare

În cazul în care ați achiziționat un produs de la noi și doriți să îl returnați, vă rugăm să luați legătura cu departamentul suport clienți, prin e-mail la office@gehwol.ro sau la numărul de telefon 0751 285 499.

Puteți descărca de aici formularul de retur: DESCARCĂ FORMULAR RETUR

Sigilați produsul/produsele într-o cutie de carton astfel încât să nu se deterioreze pe parcursul transportului. Includeți în pachet factura și toate documentele aferente produsului returnat.

Taxa de transport percepută pentru returnarea produsului este suportat de Cumpărător. Puteți alege orice firmă de curierat rapid. 

În cazul în care în comanda dumneavoastră am făcut o greșeală cheltuielile de returnare și rectificarea problemei vor fi suportate de noi.

În situația în care marfa comandată și achitată nu este recepționată sau este refuzată de către cumpărător, din diverse motive, furnizorul se angajează să efectueze stornarea și restituirea contravalorii produselor comandate în termen de 14 zile lucrătoare. Este important de menționat că taxa de transport nu va fi restituită, aceasta rămânând în sarcina cumpărătorului.

Condiții generale pentru returul produselor vândute

  • Produsele pe care doriți să le returnați trebuie să fie în aceeași stare în care le-ați primit. 

  • Din motive de protecție a sănătății clienților sau din motive de igienă, nu se acceptă produsele desigilate sau testate, produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri sau șocuri mecanice.

Căutare