Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Antiperspirant GEHWOL med, 125 ml

Preţ:
47,00 Lei
Atenuează mirosul neplăcut, pentru picioare plăcut parfumate, calmează pielea.
Model: 114110703
Disponibilitate: în stoc

Descriere

Folosind zilnic crema, picioarele dumneavoastră vor fi mai uscate și lipsite de mirosuri neplăcute. Protejează pielea împotriva microorganismelor descompunătoare a transpirației, împotriva ciupercilor și a mâncărimii între degete. Reduce transpirația piciorului și împiedică dezvoltarea mirosurilor neplăcute. Împiedică uscarea excesivă și pierderea flexibilității. Aloe vera, uleiul de avocado și glicerina hrănesc pielea, iar clorhidratul de aluminiu reduce transpirația. Acidul ricinoleic elimină mirosurile neplăcute iar sodiul PCA protejează pielea împotriva deshidratării. Aplicație: masați ușor în pielea piciorului de 1-2 ori pe zi. Testat dermatologic. Indicat și pentru persoane care suferă de diabet.

Potrivit pentru pacienții cu diabet Da

Caracteristici

Potrivit pentru pacienții cu diabet Da

Oferte pentru tine

Recenzii

Împărtășește cu noi și cu cei interesați de acest produs, părerea, experiența și recomandarea ta! Opinia ta poate ajuta pe alții în alegerea produsului potrivit.

Căutare