Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Balsam pentru încălzirea picioarelor GEHWOL, 75 ml

Preţ:
29,00 Lei
Balsam pentru încălzirea picioarelor reci – piele uscată sau normală.
Model: 112440503
Disponibilitate: în stoc

Descriere

Îmbunătățește circulația și previne apariția senzației de mâncărime. Conține extras din alge, ardei, ghimbir, uleiuri esențiale de rozmarin, levănțică și camfor, ce reglementează fluxul de sânge și oferă o senzație plăcută de căldură. Uleiul de avocado și ceara de albine joacă un rol important în îngrijirea pielii; aloe vera în hidratare iar ureea și glicerina ajută la menținerea conținutului de umiditate a pielii. Componentele antiseptice previn apariția ciupercilor și a infecțiilor fungice la nivelul picioarelor și a mirosului neplăcut. Recomandare: efectul de încălzire poate fi mărit dacă înainte de utilizarea balsamului folosim o baie de picioare cu efect de încălzire GEHWOL FUSSKRAFT. Mod de utilizare: se aplică prin masare pe toată suprafața piciorului, inclusiv printre degete. Testat dermatologic.

Potrivit pentru pacienții cu diabet Da

Caracteristici

Potrivit pentru pacienții cu diabet Da

Oferte pentru tine

Recenzii

Împărtășește cu noi și cu cei interesați de acest produs, părerea, experiența și recomandarea ta! Opinia ta poate ajuta pe alții în alegerea produsului potrivit.

Căutare