Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Bandă de tamponare subțire 1,4 cm x 10 m

Preţ:
12,00 Lei
Bandă de tamponare subțire 1,4 cm x 10 m pentru unghiile afectate de micoză.
Model: 316402700
Disponibilitate: în stoc

Descriere

Această Bandă pentru tamponare este esențială în procesul de reconstrucție a unghiei afectate de micoză, în combinație cu Pasta pentru repararea și protejarea unghiilor GEHWOL. Concepută pentru a oferi rezistență și durabilitate unghiei reconstruite, banda este fabricată din lână și este perfect adaptată pentru a lucra delicat pe marginea unghiei. Protejează împotriva muchiilor ascuțite și a frecării, oferind în același timp o textură moale și suplă.

Ideală pentru unghii încarnate, tamponarea cu această bandă facilitează regenerarea unghiei fără a cauza disconfort. Recomandăm utilizarea împreună cu Soluția pentru unghii încarnate, calusuri și bătături GEHWOL Fluid pentru a menține unghiile moi și a susține acest proces.

Ambalată într-o rolă convenabilă de 1.4 cm x 10 m, această bandă pentru tamponare este un instrument esențial pentru îngrijirea și reconstrucția unghiilor.

Recenzii

Împărtășește cu noi și cu cei interesați de acest produs părerea, experiența și recomandarea ta! Opinia ta poate ajuta pe alții în alegerea produsului potrivit.
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!

Căutare