Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Bază din plastic pilă semilună Staleks Expert SPBE-40

Preţ:
13,00 Lei
Baza din plastic asigură flexibilitate în adaptarea la diferite nevoi ale îngrijirii unghiilor. Se poate folosi cu trei niveluri de abrazivitate (100, 150, 180).
Model: SPBE-40
Disponibilitate: în stoc

Descriere

Bază din plastic pilă semilună Staleks SPBE-40 | EXPERT

Descoperă Baza Staleks SPBE-40, realizată din plastic durabil, perfectă pentru manichiură și pedichiură. Designul său se integrează perfect cu rezervele autoadezive, oferind stabilitate și ușurință în utilizare. Partea convexă este ideală pentru lustruirea delicată a unghiilor și tratarea eficientă a calusurilor. Disponibilă în trei niveluri de abrazivitate (100, 150 și 180), se adaptează nevoilor tale specifice, asigurând un mediu de lucru sigur. 

Rezervele autoadezive nu sunt incluse, oferindu-ți flexibilitatea de a alege separat ceea ce se potrivește nevoilor tale.

Recenzii

Împărtășește cu noi și cu cei interesați de acest produs părerea, experiența și recomandarea ta! Opinia ta poate ajuta pe alții în alegerea produsului potrivit.
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!

Căutare