Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Bază metalică scurtă EXPERT STALEKS MBE-50

Preţ:
22,00 Lei
Baza metalică scurtă de la Staleks oferă o soluție economică și ecologică, asigurând un mediu de lucru sigur. Poate fi utilizată la trei niveluri de abrazivitate, având granulații de 100, 150 și 180.
Model: MBE-50
Disponibilitate: în stoc

Descriere


Staleks MBE-50

Bază metalică pentru pilă, un instrument esențial pentru manichiură și pedichiură, fabricat cu atenție la detalii pentru o experiență profesională și sigură. Realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate, prezintă o suprafață netedă lustruită, aspect elegant și funcționalitate optimă. Adânciturile speciale facilitează îndepărtarea eficientă a pilei adezive, asigurând minimizarea riscului de infecție. Baza metalică este versatilă, adaptându-se diverselor proceduri de manichiură, cu performanțe constante și fiabilitate. Compatibilă cu sterilizare și dezinfectare, respectând standardele stricte de igienă ale industriei cosmeticelor.

Dimensiuni: 19x76 mm.

Rezervele autoadezive NU sunt incluse și trebuie achiziționate separat. Se poate steriliza în autoclav și sterilizatorul cu aer cald.

Recenzii

Împărtășește cu noi și cu cei interesați de acest produs părerea, experiența și recomandarea ta! Opinia ta poate ajuta pe alții în alegerea produsului potrivit.
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!

Căutare