Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Cădiță pedichiură mobilă pe suport fix sau cu roți, alb

Preţ:
425,00 Lei

Cădiță pedichiură mobilă pe suport fix sau cu roți

Cădița de pedichiură mobilă pe suport fix sau cu roți este un echipament folosit în saloanele de înfrumusețare sau în instituțiile de îngrijire a picioarelor.

Roțile sunt incluse în pachet!

Model: 3061
Disponibilitate: stoc epuizat
Cant:buc

Descriere

Cădiță pedichiură mobilă pe suport fix sau cu roți

ALB

Cădița de pedichiură mobilă pe suport fix sau cu roți este un echipament folosit în saloanele de înfrumusețare sau în instituțiile de îngrijire a picioarelor. Aceasta are o formă ergonomică specială, proiectată pentru a permite clienților să-și așeze picioarele pentru procedura de pedichiură într-o poziție confortabilă și relaxată. Bazinul plin cu apă se poate manipula cu ușurință datorită roților. Cadrul este rezistent, confecționat din oțel, construcția stabilă și solidă ușurează munca tehnicianului.

Cădița se poate scoate de pe cadrul din oțel.

Fundul bazinului de pedichiură este la 20 cm (fără roți) respectiv 25 cm (cu roți) de sol.

Dimensiune cădiță pentru pedichiură:

Greutate: 0.3 kg

Dimensiuni cădiță: 38 x 38 cm, capacitate 15 L

Dimensiune cadru oțel:

  • Înălțime: 93 cm

  • Lățime: 38 cm

  • Adâncime: 38 cm

Este important ca să fie respectate regulile de igienă și curățenie în utilizarea cădiței de pedichiură pe suport cu roți pentru a asigura o experiență plăcută și sigură pentru clienți. De asemenea, echipamentul trebuie să fie curățat și dezinfectat corespunzător după fiecare utilizare, pentru a preveni răspândirea bacteriilor sau a altor agenți patogeni.

Prin utilizarea sacilor de unică folosință pentru bazin de pedichiură oferiți o extra barieră de proteție între cădiță și piciorul clientului dumneavoastră.

Recenzii

Împărtășește cu noi și cu cei interesați de acest produs părerea, experiența și recomandarea ta! Opinia ta poate ajuta pe alții în alegerea produsului potrivit.
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!

Căutare