Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Capișon pedichiură pentru șlefuit - 13 MM, coarse

Preţ:
38,00 Lei
Capișonul pentru șlefuit este un instrument esențial în arsenalul de îngrijire a picioarelor, dezvoltat pentru a oferi o pedichiură precisă și eficientă.
Model: 623926
Disponibilitate: în stoc

Descriere

CAPIȘON PEDICHIURĂ PENTRU ȘLEFUIT - 13 MM, COARSE

Cu un diametru de ø13 mm, acest capișon rotund este proiectat pentru a se potrivi confortabil în mână și pentru a oferi rezultate excelente în îndepărtarea calozităților și a pielii îngroșate. Fabricat dintr-un material abraziv dur de calitate, acest capișon este special conceput pentru a face față calusurilor pronunțate și altor imperfecțiuni ale pielii.

Caracteristici cheie:

  • Diametru: ø13 mm
  • Material: Abraziv dur
  • Unică folosință: Fiecare capișon este proiectat pentru o singură utilizare, asigurând igienă și evitând riscul de infecții sau bacterii
  • Multifuncțional: În plus față de îndepărtarea calusurilor, capișoanele sunt eficiente și pentru îndepărtarea gelului uv, a ojei semipermanente și a acrilului
  • Pachet: Conține 10 bucăți de capișoane pedichiură pentru șlefuit

Pentru a obține cele mai bune rezultate și a oferi o experiență sigură pacienților sau clienților, este recomandat ca fiecare capișon să fie utilizat cu un Suport din Cauțiuc pentru Capișon Pedichiură.

Produse alese pentru tine!

Recenzii

Împărtășește cu noi și cu cei interesați de acest produs părerea, experiența și recomandarea ta! Opinia ta poate ajuta pe alții în alegerea produsului potrivit.
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!

Căutare