Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Capișon pedichiură pentru șlefuit - 16 mm, coarse

Preţ:
45,00 Lei
Capișonul pentru șlefuit este un instrument esențial în arsenalul de îngrijire a picioarelor, dezvoltat pentru a oferi o pedichiură precisă și eficientă.
Model: 623928
Disponibilitate: în stoc

Descriere

CAPIȘON PEDICHIURĂ PENTRU ȘLEFUIT - 16 MM, COARSE

Experimentează o pedichiură de înaltă calitate cu ajutorul capișonului de șlefuire pentru pedichiură. Cu un diametru de 16mm, acest capac abraziv de unică folosință este conceput pentru a oferi o îndepărtare eficientă și delicată a calusurilor în timpul tratamentelor de pedichiură.

Caracteristici cheie:

  • Mediu de Lucru Sigur și Igienic: Asigură un mediu de lucru sigur și igienic pentru profesioniștii din industria pedichiurii.
  • Unică Folosință: Pentru o igienă impecabilă, capacul abraziv trebuie schimbat după fiecare client, prevenind răspândirea murdăriei și a bacteriilor.
  • Fără Durere: Spre deosebire de bisturie, acest capac nu provoacă răni prin tăiere, fiind potrivit și pentru tratarea diabeticilor.
  • Eficient și Confortabil: Îndepărtează pielea întărită de pe călcâie și tălpi rapid și eficient, fără a solicita articulațiile sau cauzând oboseală în mâini și umeri.
  • Versatilitate: Recomandat pentru pedichiura mecanică uscată, capacul este excelent și pentru îndepărtarea gelului, porțelanului și gelului de pe unghiile de la picioare.

Fiecare pachet conține 10 bucăți de capace de șlefuire pentru pedichiură.

Indiferent dacă ești profesionist sau pasionat de îngrijirea picioarelor, produsul reprezintă partenerul perfect pentru rezultate impecabile și un mediu igienic în fiecare procedură de pedichiură.

Recenzii

Împărtășește cu noi și cu cei interesați de acest produs părerea, experiența și recomandarea ta! Opinia ta poate ajuta pe alții în alegerea produsului potrivit.
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!
Etichete: 16mm, capison, coarse, pedichiura

Căutare