Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Capișon pedichiură thermo, diametru 10mm, rotund, dur, 10 buc

Preţ:
60,00 Lei
Cea mai bună modalitate de tratament podologic eficient și blând și de îngrijire medicală a piciorului! Capacele igienice previn contaminarea, făcând pacientul să se simtă confortabil și în siguranță.
Diametru: 10 mm
Abrazivitate: Dur, granulație 60 pentru calusuri pronunțate
10 bucăți
Model: 307130050
Disponibilitate: stoc epuizat
Cant:buc

Descriere

Diametru: 10 mm
Abrazivitate: Dur, granulație 60 pentru calusuri pronunțate
Un pachet conține 10 bucăți de capișoane.

Datorită caracteristicii de termo sensibilitate, capătul de freză își schimbă culoarea când zona este suprautilizată și există riscul de arsură. Astfel, tehnicianul este avertizat că aceea zonă este suprautilizată și trebuie să reducă presiunea și turația pe zona de lucru sau trebuie să schimbe zona.  

Acest șmirghel pentru freză oferă protecție igienică datorită efectului antiaderent.
Cea mai bună modalitate de tratament podologic eficient și blând și de îngrijire medicală a piciorului! Precizia este un punct foarte important în podologie.

Inelul de șlefuit pentru podologie este disponibil într-o varietate de dimensiuni, forme și calități, oferind un instrument potrivit pentru fiecare aplicație. Tratamentele sunt mai rapide și mai precise. Capacele igienice pentru o singură utilizare previn contaminarea, făcând pacientul să se simtă confortabil și în siguranță. Înlocuirea regulată a șmirghelului după fiecare pacient tratat împiedică complet transmiterea germenilor. Nu este necesară curățarea capacului abraziv, ceea ce economisește timp și efort. Capacele nu pot fi utilizate pe pielea rănită.

Se folosesc turații de 7.000 - 10.000 rpm

Turație maximă: 11.000 rpm

Recenzii

5.00
1 review(uri)
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!
| 5 din 5 stele!
18.06.2021

Căutare