Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Capișon pedichiură thermo, diametru 11mm, conic, dur, 10 buc

Preţ:
80,00 Lei
Cea mai bună modalitate de tratament podologic eficient și blând și de îngrijire medicală a piciorului! Capacele igienice previn contaminarea, făcând pacientul să se simtă confortabil și în siguranță.
Model: 307130070
Disponibilitate: în stoc

Descriere

Inelul pentru șlefuit thermo GERLACH TECHNIK: Schimbarea de culoare patentată semnalează riscul de supraîncălzire la timp. Acest lucru oferă pacienților și utilizatorilor mai multă siguranță în podologie și pedichiură. Tehnologia de schimbare a culorii oferă o avertizare timpurie despre supraîncălzirea iminentă a pielii, folosind un sistem de schimbare a culorii în două etape. Utilizatorii pot reacționa imediat reducând presiunea, trecând la o altă zonă de lucru sau întrerupând pentru scurt timp tratamentul. Tratamentul este plăcut pentru pacient - fără senzații de înțepături sau durere. Riscul de rănire a pielii prin supraîncălzire este aproape exclus. Diabeticii au adesea doar o percepție redusă a durerii și a  temperaturii (neuropatie) în picioare. În cel mai rău caz, nici utilizatorul, nici pacientul nu vor observa în timp temperaturile excesive și supraîncălzirea în timpul tratamentelor. Rănile se vindecă mult mai greu la diabetici. Instrumentele tradiționale precum capetele de freză, polizoarele sau bisturiile pot fi asociate cu un risc de arsuri sau răni, cu consecințe problematice pentru diabetici. Capacul modern de șlefuire termică reduce aceste riscuri la minimum.

Inelul de șlefuit pentru podologie este disponibil într-o varietate de dimensiuni, forme și calități, oferind un instrument potrivit pentru fiecare aplicație. Tratamentele sunt mai rapide și mai precise. Capacele igienice pentru o singură utilizare previn contaminarea, făcând pacientul să se simtă confortabil și în siguranță. Înlocuirea regulată a șmirghelului după fiecare pacient tratat împiedică complet transmiterea germenilor. Nu este necesară curățarea capacului abraziv, ceea ce economisește timp și efort. Capacele nu pot fi utilizate pe pielea rănită.

Diametru: 11 mm
Abrazivitate: Dur, granulație 80 pentru calusuri.
Un pachet conține 10 bucăți capișoane.

Turație maximă: 11.000 rpm

Recenzii

Împărtășește cu noi și cu cei interesați de acest produs părerea, experiența și recomandarea ta! Opinia ta poate ajuta pe alții în alegerea produsului potrivit.
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!

Căutare