Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Cremă de picioare GEHWOL FUSSKRAFT Leg Vitality cu hamamelis, EDIȚIE LIMITATĂ, 50 ML

Preţ:
25,00 Lei

GEHWOL FUSSKRAFT LEG VITALITY cu Hamamelis este soluția perfectă pentru picioare obosite și grele. Această cremă revigorantă, disponibilă într-o ediție limitată de 50 ml, îți oferă o îngrijire intensă și revitalizare datorită ingredientelor sale de înaltă calitate, cum ar fi hamamelisul, extractele de alge și uleiul de avocado. Potrivită chiar și pentru persoanele cu diabet, crema promite să îți reda confortul și prospețimea picioarelor, protejându-le împotriva iritațiilor și disconfortului.

Model: 111110303
Disponibilitate: în stoc

Descriere

Cremă de picioare GEHWOL FUSSKRAFT Leg Vitality cu hamamelis, EDIȚIE LIMITATĂ, 50 ML

Într-o lume în continuă mișcare, picioarele noastre sunt cele care ne poartă zi de zi, fiind supuse unui stres continuu. Descoperă soluția perfectă pentru picioare obosite și grele: "CREMA DE PICIOARE GEHWOL FUSSKRAFT LEG VITALITY CU HAMAMELIS, EDIȚIE LIMITATĂ, 50 ML". Această cremă revigorantă vine în ajutorul tău, oferindu-ți o senzație de revitalizare și îngrijire intensă.

GEHWOL FUSSKRAFT LEG VITALITY cu Hamamelis este mai mult decât o simplă cremă pentru picioare. Este o cremă de îngrijire ce îmbină ingrediente de înaltă calitate pentru a-ți reda prospețimea și confortul picioarelor.

Caracteristicile produsului:

 • Ingrediente principale: Hamamelis, Extracte de alge, Ulei de avocado, Alantoină și bisabolol
 • Ediție limitată: Produs disponibil pentru o perioadă limitată de timp, asigurându-ți exclusivitate și acces la un produs de top.
 • Cantitate: 50 ml, o cantitate suficientă pentru a experimenta beneficiile pe termen lung ale cremei.
 • Preț: 30,00 Lei, un preț accesibil pentru un produs de îngrijire premium.

Metoda standard de aplicare a cremei de picioare GEHWOL FUSSKRAFT LEG VITALITY

Pentru a beneficia la maximum de proprietățile cremei GEHWOL FUSSKRAFT LEG VITALITY cu Hamamelis, este esențial să urmezi pașii corecți de aplicare.

 1. Începe prin a-ți curăța picioarele cu apă călduță, asigurându-te că sunt bine uscate înainte de a aplica crema.
 2. Folosește o cantitate adecvată de cremă, suficientă pentru a acoperi întreaga suprafață a picioarelor.
 3. Aplică crema prin masaj circular, de la degetele picioarelor până la glezne, insistând pe zonele mai uscate sau cu probleme.
 4. Lasă crema să se absoarbă complet în piele înainte de a îmbrăca șosete sau încălțăminte.
 5. Pentru rezultate optime, folosește crema zilnic, preferabil seara, înainte de culcare.

Prin aplicarea corectă a cremei nu numai că va revitaliza pielea picioarelor tale, dar va și preveni apariția problemelor de piele, menținându-le sănătoase și hidratate.

Beneficiile cremei GEHWOL FUSSKRAFT LEG VITALITY

Utilizarea regulată a cremei GEHWOL FUSSKRAFT LEG VITALITY cu Hamamelis îți va aduce o serie de beneficii seminifcative, contribuind la bunăstarea picioarelor tale.

 1. Revitalizare: Datorită hamamelisului, un ingredient cunoscut pentru proprietățile sale revitalizante, vei simți o împrospătare și energizare rapidă a pielii picioarelor.

 2. Hidratare Profundă: Combinatia de extracte de alge și ulei de avocado asigură o hidratare profundă, reducând senzația de piele uscată și descuamată.

 3. Piele mai Sănătoasă: Ingredientele active lucrează împreună pentru a îmbunătăți aspectul pielii, lăsând-o mai sănătoasă și mai netedă.

 4. Protecție și Îngrijire: Alantoina și bisabololul au un efect calmant și de înăsprire a pielii, protejând-o împotriva iritațiilor și disconfortului.

 5. Siguranță pentru Persoanele cu Diabet: Formula este potrivită și pentru persoanele cu diabet, oferind îngrijire specială fără a irita pielea.

 6. Prospețime pe Tot Parcursul Zilei: Uleiul de avocado întărește proprietățile deodorante ale balsamului, asigurându-ți o senzație de prospețime pe tot parcursul zilei.

Cu o formulă bogată în ingrediente active de înaltă calitate, crema oferă o îngrijire premium, revitalizând și hidratând pielea în profunzime. Fie că te confrunți cu oboseală, piele uscată sau iritații, această cremă îți va reda confortul și prospețimea de care ai nevoie.

Recenzii

Împărtășește cu noi și cu cei interesați de acest produs părerea, experiența și recomandarea ta! Opinia ta poate ajuta pe alții în alegerea produsului potrivit.
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!

Căutare