Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Cremă împotriva calusului GEHWOL med, 75 ml

Preţ:
39,00 Lei
Elimină întăriturile neplăcute în 28 de zile.
Model: 114120503
Disponibilitate: stoc epuizat
Cant:buc

Descriere

Concentratul de uree, glicerină și alantoină înmoaie straturile îngroșate ale pielii. Tratamentul intensiv netezește imediat pielea și dă rezultate vizibile în doar câteva zile. Pielea revine la starea normală în 28 de zile și în același timp este protejată de lipide prietenoase cu pielea, care îi redau flexibilitatea și îi cresc rezistența. În timpul tratamentului componentele cremei oferă protecție și împotriva ciupercilor. Extractul de mătase netezește suprafața pielii.

Mod de utilizare: se aplică de 2 ori pe zi pe zonele afectate. Nu aplicați pe piele deteriorată, iritată și inflamată. După tratamentul de 28 de zile, utilizarea intensivă a cremei Lipidro GEHWOL med este recomandată în continuare împotriva întăriturilor noi.

Testat dermatologic. Indicat și pentru persoane care suferă de diabet.

Potrivit pentru pacienții cu diabet Da

Caracteristici

Potrivit pentru pacienții cu diabet Da

Oferte pentru tine

Recenzii

Împărtășește cu noi și cu cei interesați de acest produs, părerea, experiența și recomandarea ta! Opinia ta poate ajuta pe alții în alegerea produsului potrivit.

Căutare