Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Despărțitor pentru degete G D GEHWOL - M, 3 buc

Preţ:
44,00 Lei
Versiunea GD are o formă anatomică îmbunătățită, care este în contact cu degetele de la picioare pe o suprafață mai mare, asigurând astfel o fixare mai fermă.
Model: 112692919
Disponibilitate: în stoc

Descriere

Versiunea GD are o formă anatomică îmbunătățită, care este în contact cu degetele de la picioare pe o suprafață mai mare, asigurând astfel o fixare mai fermă. Perniță din gel polimeric moale, extrem de flexibil și prietenos cu pielea, care reduce presiunea asupra bătăturilor dintre picioare și oprește frecarea. Separatoare mai subțiri, care se potrivesc bine și nu sunt alunecoase. Corectează suprapunerea degetelor și ajută la gestionarea deformărilor piciorului. Utilizare: după purtare, spălați-l cu apă călduță și cu detergent delicat, iar după uscare, pulverizați-l ușor cu pudra pentru picioare GEHWOL Foot Powder, inclusă. Testat dermatologic.

Recenzii

Împărtășește cu noi și cu cei interesați de acest produs părerea, experiența și recomandarea ta! Opinia ta poate ajuta pe alții în alegerea produsului potrivit.
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!

Căutare