Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Emulsie pentru masajul picioarelor GEHWOL, 500 ml

Preţ:
115,00 Lei
Emulsia pentru masaj bogată în uleiuri esențiale și ingrediente active GEHWOL creează un strat alunecos pe piele ce face masajul mai plăcut.
 
Model: 102451100
Disponibilitate: stoc epuizat
Cant:buc

Descriere

Rozmarinul natural, uleiurile esențiale de lavandă și mentă vitalizează și stimulează circulația. Emulsia pentru masaj bogată în uleiuri esențiale și ingrediente active GEHWOL creează un strat alunecos pe piele ce face masajul mai plăcut. Emulsia de masaj pentru picioare GEHWOL oferă un efect deodorant de lungă durată, protejează împotriva infecțiilor fungice și îngrijește pielea. Utilizare: Întindeți crema în strat subțire pe picioare și tălpi și masați cu blândețe de la degete spre corp. Testat dermatologic. Indicat și pentru persoane care suferă de diabet.

 

Potrivit pentru pacienții cu diabet Nu

INGREDIENTE ȘI SPECIFICAȚII

Aqua (Water), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Glycol Stearate SE, Stearic Acid, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Cyclopentasiloxane, Camphor, Menthol, Lavandula Hybrida (Lavandin) Oil, Cetyl Alcohol, Propylene Glycol, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Piroctone Olamine, Limonene, Linalool

 

UTILIZAREA PRODUSELOR GEHWOL ÎN TIMPUL SARCINII ȘI ALĂPTĂRII

Acest produs conține camfor! Informații și recomandări:

Utilizarea produselor GEHWOL, care au în compoziție camfor nu este recomandată în timpul sarcinii și alăptării.

În general: Recomandăm să vă consultați cu un medic de specialitate pentru a evita orice fel de probleme în timpul sarcinii și alăptării.

Caracteristici

Potrivit pentru pacienții cu diabet Nu

Recenzii

5.00
2 review(uri)
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!
| 5 din 5 stele!
10.12.2023
| 5 din 5 stele!
10.12.2023
Ajuta foarte mult la masajul picioarelor, și tot odată la hidratarea acestora. Mulțumesc!

Căutare