Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Folie stretch pentru împachetări corporale

Preţ:
19,00 Lei

Folie stretch pentru împachetări corporale Balsan

Model: 8151040
Disponibilitate: ultimele 2 buc în stoc

Descriere

 

Folie stretch pentru împachetare corporale

Folia pentru pedichiură vă permite să aplicați cu ușurință tehnici pentru îndepărtarea calusurilor, fără a fi nevoie să înmuiați prealabil picioarele. Astfel, economisiți timp și oferiți o experiență mai confortabilă clienților sau vă bucurați de o pedichiură eficientă și fără griji.

Acoperind eficient zona de lucru, folia ajută la menținerea umidității necesare pentru un rezultat perfect. Ea asigură o fixare sigură a bandajelor și previne scurgerea produselor sau a soluțiilor aplicate.

În tehnică inovatoare pentru înmuierea și ameliorarea disconfortului cauzat de calusuri, folia este optimă pentru a fi aplicată cu ajutorul unei dischete de bumbac în jurul zonei afectate, permițând ingredientelor active să-și facă efectul timp de câteva minute prețioase.

Lățime: 10 cm  

Lungime: 150 m

Recenzii

Împărtășește cu noi și cu cei interesați de acest produs părerea, experiența și recomandarea ta! Opinia ta poate ajuta pe alții în alegerea produsului potrivit.
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!

Căutare