Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Forfecuță profesională pentru cuticule STALEKS UNIQ SQ-20/4

Preţ:
95,00 Lei
Forfecuță profesională pentru tăierea cuticulelor Staleks Uniq 20/4
Model: SQ-20/4
Disponibilitate: în stoc

Descriere

Forfecuță profesională pentru Cuticule Staleks

UNIQ SQ-20/4

Cu forfecuță Staleks UNIQ SQ-20/4 tăierea devine o experiență ușoară și delicată, reducând oboseala mâinilor chiar și în timpul sesiunilor de lucru îndelungate. Mânerele variate asigură o poziție confortabilă și naturală a degetelor în timpul lucrului, iar inelele ergonomice și suprafața perfect lucrată garantează o manevrare precisă și confortabilă.

Fabricată din oțel inoxidabil cu un aliaj de înaltă calitate, această forfecuță este rezistentă la coroziune și poate fi sterilizată și dezinfectată fără compromiterea calității. Indiferent de procedurile de sterilizare utilizate, forfecuța Staleks rămâne în formă optimă, pregătită să ofere performanțe de top în fiecare utilizare. Fiind un partener de încredere în salonul tău, această forfecuță este esențială pentru obținerea unor rezultate impecabile și satisfacția clienților.

Recenzii

Împărtășește cu noi și cu cei interesați de acest produs părerea, experiența și recomandarea ta! Opinia ta poate ajuta pe alții în alegerea produsului potrivit.
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!

Căutare