Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Igienizant pentru mâini - 70% alcool - At Hand, 250 ml

Preţ:
19,00 Lei
9,90 Lei
Reducere: 48%

Igienizant pentru mâini pe bază de alcool. Nu necesită clătire. Este ideal pentru utilizarea de zi cu zi.

Cantitate: 250 ml

Model: 38157
Disponibilitate: în stoc

Descriere

Igienizant pentru mâini pe bază de alcool 250ml

Igienizant pentru mâini pe bază de alcool, care nu necesită clătire după utilizare, cu protecție a pielii, pentru utilizarea de zi cu zi. Este eficient în prevenirea infecțiilor, are efect de ucidere bactericidă, fungicidă și tuberculoasă. Compozitie: 70% alcool etilic, ulei de menta și glicerină.

Recomandat în următoarele cazuri: după manipularea numerarului, pentru cei care lucrează în industria alimentară și de catering, după utilizarea transportului public, înainte de masă și în orice loc public dacă intrați în contact cu suprafețe contaminate sau dacă lucrați într-un loc unde există un risc ridicat de infecție.

Mod de utilizare:

Aplicați uniform pe toată suprafața pielii 3-5 ml de produs, astfel încât să nu rămână suprafață netratată și să așteptați până se evaporă. Durată: minim 30 de secunde. Dacă mâinile sunt murdare, spălați-vă cu apă și săpun înainte de a utiliza At Hand.

Ingrediente: alcool etilic 70%, ulei de mentă, glicerină

ATENȚIE: acest produs este un IGIENIZANT (nu este înscris în registrul național al biocidelor)

INGREDIENTE

70% alcool etilic, ulei de menta și glicerină.

Recenzii

Împărtășește cu noi și cu cei interesați de acest produs părerea, experiența și recomandarea ta! Opinia ta poate ajuta pe alții în alegerea produsului potrivit.
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!

Căutare