Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Inel corector G GEHWOL - 12 buc

Preţ:
142,00 Lei
Inelul din gel polimeric moale, flexibil, cu elasticitate ridicată și bine tolerată de piele, este ideal pentru ameliorarea simptomelor tipice ale degetelor în ciocan.
 
Model: 315250100
Disponibilitate: în stoc

Descriere

Inelul din gel polimeric moale, flexibil, cu elasticitate ridicată și bine tolerată de piele, este ideal pentru ameliorarea simptomelor tipice ale degetelor în ciocan. Întinde, coboară și îndreaptă degetul în poziția anatomică corectă, acesta revenind astfel într-o poziție normală. Reduce presiunea asupra zonei afectate, calmează durerea și împiedică formarea calusului. Utilizare: după purtare, spălați-l cu apă călduță și cu detergent delicat, după uscare pulverizați-l ușor cu pudra pentru picioare GEHWOL Foot Powder, inclusă. Testat dermatologic.

 

Recenzii

Împărtășește cu noi și cu cei interesați de acest produs părerea, experiența și recomandarea ta! Opinia ta poate ajuta pe alții în alegerea produsului potrivit.
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!

Oferte pentru tine

Căutare