Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord
Meniu

Inel de protecție pentru degete G GEHWOL - mini 18 mm, 2 buc

Preţ:
25,00 Lei
Inel flexibil din gel polimeric bine tolerat de piele, cu elasticitate ridicată, pentru o distribuire uniformă a presiunii și ușurare, de ex. în cazul negilor și bătăturilor.
Model: 112692419
Disponibilitate: în stoc

Descriere

Inel flexibil din gel polimeric bine tolerat de piele, cu elasticitate ridicată, pentru o distribuire uniformă a presiunii și ușurare, de ex. în cazul negilor și bătăturilor. Utilizare: după purtare, spălați-l cu apă călduță și cu detergent delicat, iar după uscare, pulverizați-l ușor cu pudra pentru picioare GEHWOL Foot Powder, inclusă. Dispozitiv medical. Testat dermatologic.

Oferte pentru tine

Recenzii

| 5 din 5 stele!
15.04.2019
Ador inelul de protectie pentru degetul mic. De cand o am, pot sa port si Conversii, care erau foarta incomozi fara inel. Dupa fiecare utilizare eu o spal, si folosesc pudra pe care am avut in cutie, ca sa nu fie lipicios, ca sa-si mentine forma initiala, ca fara pudra e lipicios. Recomand cu drag :)

Scrie o recenzieRating: Defavorabil Favorabil

Căutare