Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Inel oval din filț pentru bătături la degetele de la picioare GEHWOL - 9 buc

Preţ:
25,00 Lei
Perniță ovală autoadezivă și prietenoasă cu pielea, confecționată din pâslă (filț) moale. Ameliorează durerea și reduce inflamația.
Model: 112720002
Disponibilitate: în stoc

Descriere

Inel oval confecționat din pâslă (filț) moale. Este autoadeziv și prietenos cu pielea. Ameliorează durerea și reduce inflamația. Preia sau reduce presiunea și frecarea pielii din zona sensibilă. Nu irită pielea. Utilizare: Îndepărtați inelul de pe pelicula de protecție și plasați-l pe zona dureroasă. Nu-l utilizați pe răni deschise.

Recenzii

5.00
3 review(uri)
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!
| 5 din 5 stele!
01.07.2024
Aceeasi satisfactie, zi de zi, folosind inelul de protectie Toe Rings pentru protejarea zonelor sensibile ale degetelor piciorului!
Pentru mine este un ajutor pretios, inlesnind mersul pe jos, zilnic, fara durere!
Un prieten de nadejde...

| 5 din 5 stele!
16.06.2024
Produsul achizitionat este de o calitate deosebit de ridicata in comparatie cu oricare din produsele similare existente pe piata din Romania in aceasta perioada.

Pentru mine a reprezentat o bucurie, deoarece ma ajuta zilnic sa pot merge (intre 3-5 km) pe jos fara durere.
Comanda mea, de astazi, pentru inca 2 cutii de Toe Rings, vorbeste de la sine despre pretuirea pe care o acord acestui produs.

Cu multumiri si cu urarea de a va extinde pe piata din Romania!
| 5 din 5 stele!
21.10.2022
Produs eficient.

Căutare