Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Inel pentru șlefuit, diametru 10mm, rotund, foarte dur, 10 buc

Preţ:
39,00 Lei
Cea mai bună modalitate de tratament podologic eficient și blând și de îngrijire medicală a piciorului! Capacele igienice previn contaminarea, făcând pacientul să se simtă confortabil și în siguranță.
Diametru: 10 mm
Abrazivitate: Foarte dur, granulație 40 pentru calusuri foarte pronunțate (depozitări mari de keratoză)
Un pachet conține 10 bucăți de inele pentru șlefuit.
Model: 307129060
Disponibilitate: ultimele 2 buc în stoc

Descriere

Diametru: 10 mm
Abrazivitate: Foarte dur, granulație 40 pentru calusuri foarte pronunțate (depozitări mari de keratoză)
Un pachet conține 10 bucăți de inele pentru șlefuit.

Acest șmirghel pentru freză oferă protecție igienică datorită efectului antiaderent.
Cea mai bună modalitate de tratament podologic eficient și blând și de îngrijire medicală a piciorului! Precizia este un punct foarte important în podologie.

Inelul de șlefuit pentru podologie este disponibil într-o varietate de dimensiuni, forme și calități, oferind un instrument potrivit pentru fiecare aplicație. Tratamentele sunt mai rapide și mai precise. Capacele igienice pentru o singură utilizare previn contaminarea, făcând pacientul să se simtă confortabil și în siguranță. Înlocuirea regulată a șmirghelului după fiecare pacient tratat împiedică complet transmiterea germenilor. Nu este necesară curățarea capacului abraziv, ceea ce economisește timp și efort. Capacele nu pot fi utilizate pe pielea rănită.

Recenzii

Împărtășește cu noi și cu cei interesați de acest produs părerea, experiența și recomandarea ta! Opinia ta poate ajuta pe alții în alegerea produsului potrivit.
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!

Oferte pentru tine

Căutare