Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Inel pentru șlefuit thermo, diametru 13mm, rotund, mediu, 10 buc

Preţ:
77,00 Lei
Cea mai bună modalitate de tratament podologic eficient și blând și de îngrijire medicală a piciorului! Capacele igienice previn contaminarea, făcând pacientul să se simtă confortabil și în siguranță.
Diametru: 13 mm
Abrazivitate:  
Mediu, granulație 150 pentru calusuri medii
Un pachet conține 10 bucăți de inele pentru șlefuit.
Model: 307130080
Disponibilitate: în stoc
Produse complementare:
Suport cauciuc pentru capișoane, diametru 13 mm Suport cauciuc pentru capișoane, diametru 13 mm
48,00 Lei

Descriere

Diametru: 13 mm
Abrazivitate:  Mediu, granulație 150 pentru calusuri medii
Un pachet conține 10 bucăți de inele pentru șlefuit.

Datorită caracteristicii de termo sensibilitate, capătul de freză își schimbă culoarea când zona este suprautilizată și există riscul de arsură. Astfel, tehnicianul este avertizat că aceea zonă este suprautilizată și trebuie să reducă presiunea și turația pe zona de lucru sau trebuie să schimbe zona.  

Acest șmirghel pentru freză oferă protecție igienică datorită efectului antiaderent.
Cea mai bună modalitate de tratament podologic eficient și blând și de îngrijire medicală a piciorului! Precizia este un punct foarte important în podologie.

Inelul de șlefuit pentru podologie este disponibil într-o varietate de dimensiuni, forme și calități, oferind un instrument potrivit pentru fiecare aplicație. Tratamentele sunt mai rapide și mai precise. Capacele igienice pentru o singură utilizare previn contaminarea, făcând pacientul să se simtă confortabil și în siguranță. Înlocuirea regulată a șmirghelului după fiecare pacient tratat împiedică complet transmiterea germenilor. Nu este necesară curățarea capacului abraziv, ceea ce economisește timp și efort. Capacele nu pot fi utilizate pe pielea rănită.

Se folosesc turații de 7.000 - 10.000 rpm

Turație maximă: 11.000 rpm

Recenzii

Împărtășește cu noi și cu cei interesați de acest produs părerea, experiența și recomandarea ta! Opinia ta poate ajuta pe alții în alegerea produsului potrivit.
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!

Căutare