Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Despre noi

Apariția mărcii de calitate

În Vestfalia, în anul 1868, chimistul Eduard Gerlach a preluat de la tatăl său, Ludwig Lübbecke, asociația familială și a reîntregit într-o farmacie. În acele vremuri era prima farmacie în sector, farmacie cu care Eduard Gerlach a înființat o asociație familială prosperă, care a devenit renumită și pe plan internațional, iar denumirea mărcii Gerlach a devenit sinonima produselor destinate îngrijirii picioarelor.

Eduard Gerlach a fost pionierul îngrijirii moderne ale picioarelor – și pe bună dreptate – deoarece el a dezvoltat prima cremă de producție industrială, care a protejat picioarele și a calmat durerea.

Observațiile sale ample și cunoștințele științifice vaste i-au permis să elaboreze un produs eficient, al cărui bază constituie potasa, acizii grași saturați speciali, lubrifianți minerali și uleiuri esențiale dezinfectante, produs pe care în anul 1882 l-a denumit ”Cremă pentru îngrijire E. Gerlach”. În curând, produsul de marcă s-a cumpărat ca zahărul.

Datorită cremei sale speciale, unice și metodei de fabricație industrială, Eduard Gerlach a fost prima persoană care a fabricat, în cantități mai mari, produse pentru îngrijirea picioarelor. Produsul a fost bun și mereu de același calitate. Era prima ocazie, când un produs pentru îngrijirea picioarelor a devenit accesibil pentru populație și a creat o opinie generală în materie de protecție a picioarelor. Pentru ”crema de protecție”, Eduard Gerlach a primit numeroase premii.

De la asociația familială până la societatea industrială

După decesul lui Eduard Gerlach, în anul 1910, fiul lui a preluat asociația familială sub aceeași denumire și a construit o companie multilaterală, care a supraviețuit celor două Războie Mondiale, respectiv tuturor crizelor financiare, datorită dezvoltărilor aplicate și orientărilor sale către clientelă.

Firma tradițională este condusă de Klaus Gerlach-Meinders și Jobst-Peter Gerlach-von Waldthausen, încă din anul 1978.

 

Dorești să devii revânzător GEHWOL?

Scrie-ne un mesaj pe office@gehwol.ro și stabilim detaliile.

Căutare