Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Kit picioare relaxate GEHWOL

Preţ:
114,00 Lei
97,00 Lei
Reducere: 15%

Lasă problema picioarelor obosite în trecut cu ajutorul Kitului pentru picioare relaxate GEHWOL!

Model: KITGEHWOL-06
Disponibilitate: în stoc

Descriere

Kit picioare relaxate GEHWOL

Kitul conține:

- 1x Sare de baie cu plante medicinale GEHWOL FUSSKRAFT Herbal Bath, 400 g

- 1x Spray pentru îngrijirea picioarelor GEHWOL FUSSKRAFT® Caring Foot Spray, 150 ml

- 1x GEHWOL FUSSKRAFT MINT Balsam cu efect răcoritor de mentă, 75 ml

 

Sare de baie cu plante medicinale GEHWOL FUSSKRAFT Herbal Bath, 400 g

Eficient împotriva pielii dure și fragile, și împotriva mirosului piciorului.

Combinația dovedită de ingrediente active, inclusiv uleiuri esențiale din rozmarin și lavandă într-o bază naturală ajută la ameliorarea multor probleme ale piciorului. Chiar și calusurile, mâncărimile și bătăturile persistente se înmoaie complet. Baia pe bază de plante este excelent adecvată pentru tratamentul pielii dure și fragile (fisuri, crăpături și roșeată).

Are proprietăți de curățare intensivă și dezodorizare de lungă durată. Transpirația excesivă a piciorului este normalizată și mirosul neplăcut al piciorului este eliminat. Sarea de baie cu plante medicinale GEHWOL FUSSKRAFT vă revitalizează picioarele. După baie, rămâne o senzație plăcută de prospețime de lungă durată. Folosirea regulată a Sării de baie cu plante medicinale GEHWOL FUSSKRAFT vă va oferi picioare sănătoase și suple.

Testat dermatologic.

Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet.

Spray pentru îngrijirea picioarelor GEHWOL FUSSKRAFT® Caring Foot Spray, 150 ml

Are efect răcoritor, revigorant și înmoaie calusul. Îndepărtează mirosul neplăcut al picioarelor.

GEHWOL FUSSKRAFT Caring Foot Spray revigorează picioarele și elimină mirosul neplăcut. Pielea este protejată împotriva infecțiilor fungice. Substanțele naturale îngrijitoare calmează pielea și încurajează regenerarea acesteia. Ureea și alantoina asigură hidratarea și previn apariția calusului. Picioarele devin netede, sănătoase și protejate.

Testat dermatologic.

Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet.

 GEHWOL FUSSKRAFT GREEN pentru piele normală, 75 ml

Îngrijire medicală pentru pielea sensibilă.

Balsam pentru picioare – prospețime de mentă – absorbit rapid. Balsamul GEHWOL FUSSKRAFT MINT împrospătează și întărește picioarele înainte și după o zi activă.

Acesta combină prospețimea glaciară revitalizantă a unei loțiuni de mentă răcoritoare compusă dintr-un ulei de plante medicinale asiatice cu efectul blând de îngrijire al unui balsam care este imediat absorbit.

Mentolul natural, rozmarinul, uleiurile de jneapăn și lavandă reîmprospătează și întărește picioarele obosite și dureroase instantaneu.

Testat dermatologic.

Produsul poate fi folosit și de persoane cu diabet.

Recenzii

Împărtășește cu noi și cu cei interesați de acest produs părerea, experiența și recomandarea ta! Opinia ta poate ajuta pe alții în alegerea produsului potrivit.
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!

Oferte pentru tine

Căutare