Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Informații livrare și plată

Livrarea produselor pe teritoriul României:

Pentru persoane fizice sau juridice (utilizator general) și specialiștii în îngrijirea picioarelor (verificați și înregistrați în sistemul nostru ca Utilizator Profesional):

Tarife de transport:

Taxă de transport 10 RON: cu livrare în GLS Parcel Locker - Automate de colectare sau GLS Parcel Shop - Punct de colectare – pentru comenzile cu valoarea cuprinsă între 1-249 RON.

Taxă de transport 14 RON: cu livrare la domiciliu prin firma de curierat GLS – pentru comenzile cu valoarea cuprinsă între 1-249 RON.

GRATUIT: pentru comenzile achitate online cu card bancar prin intermediul Euplatesc.ro.

Taxă ramburs 6 RON: pentru comenzile achitate cu ramburs, indiferent de metoda de livrare aleasă.

Pentru distribuitori:

Taxă de transport 15 RON: cu livrare la domiciliu prin firma de curierat GLS.

Taxă ramburs 10 RON: pentru comenzile achitate cu ramburs, indiferent de metoda de livrare.

 

Taxa de transport se referă la coletele livrate pe întreg teritoriul României, indiferent de greutatea lor (NU percepem taxă suplimentară).

Comenzile plasate de luni până vineri, până la ora 13:00, sunt expediate în aceeași zi. Comenzile sunt livrate de către firma de curierat rapid GLS. Termenul de livrare pentru produsele comandate în mod normal este între 24 și 48 de ore în decursul zilelor lucrătoare. Firma de curierat GLS nu livrează sâmbătă și duminică, prin urmare comenzile expediate în decursul zilei de vineri se vor livra lunea următoare.

Factura fiscală se trimite automat pe adresa de email cu care ai plasat comanda. Dacă nu o găsești în Inbox, verifică și folderul Spam.


Livrarea produselor pe teritoriul Europei:

În cazul comenzilor internaționale, Cumpărătorul suportă taxele de transport, iar livrarea se face prin firma de curierat rapid GLS. În momentul recepționării comenzii Vânzătorul va solicita informații legate de valoarea transportului de la firma de curierat și îi va furniza Cumpărătorului aceste informații.

 

Căutare