Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Loțiune pe bază de plante medicinale GEHWOL FUSSKRAFT®, 500 ml

Preţ:
96,00 Lei
Elimină mirosul neplăcut al picioarelor, răcorește și reîmprospătează, înmoaie calusul și are efect de îngrijire a pielii.
 
Model: 101131100
Disponibilitate: ultimele 1 buc în stoc
Produse complementare:
Cap pulverizator pentru flacon de 500 ml Cap pulverizator pentru flacon de 500 ml
16,00 Lei

Descriere

Loțiunea pe bază de plante medicinale GEHWOL FUSSKRAFT® răcorește și revigorează picioarele obosite, înmoaie calusurile și bătăturile, previne infecțiile și pruritul între degetele picioarelor. Dezodorizează picioarele pe termen lung și îndepărtează mirosul neplăcut, iar pielea rămâne netedă și frumoasă.
Conține o cantitate mare de uleiuri esențiale naturale de lavandă, jneapăn și rozmarin, și substanțe selectate de îngrijire a pielii. Este un produs deosebit pentru îngrijirea pielii, care conține substanțe dezodorizante, dezinfectante și mentol răcoritor. Utilizare: pulverizați pe piele Loțiunea pe bază de plante medicinale GEHWOL FUSSKRAFT® și masați ușor pielea. Îngrijire în special pentru călcâie și părțile picioarelor între degete. Pompă ecologică fără agent de propulsie, care funcționează și cu capul în jos. Produsul poate fi folosit și de persoane cu diabet. Testat dermatologic.

 

Potrivit pentru pacienții cu diabet Da

Caracteristici

Potrivit pentru pacienții cu diabet Da

Recenzii

5.00
1 review(uri)
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!
| 5 din 5 stele!
15.02.2020
Un produs foarte bun, sunt foarte mulțumită.

Oferte pentru tine

Căutare