Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Pachet 2+1 Esență pentru băi de picioare GEHWOL FUSSKRAFT® Soft Feet Nourishing Bath

Răsfață-ți picioarele cu o experiență de baie de neuitat cu acest pachet promoțional, care conține 2x Esență pentru băi de picioare GEHWOL FUSSKRAFT® Soft Feet Nourishing Bath de câte 1000 ml + unul de 200 ml CADOU! 
Model: SALONKIT-06

Descriere

Pachet 2+1 Esență pentru băi de picioare GEHWOL FUSSKRAFT® Soft Feet Nourishing Bath

Kitul conține:

- 2x Esență pentru băi de picioare GEHWOL FUSSKRAFT® Soft Feet Nourishing Bath, 1000 ml

- 1x CADOU Esență pentru băi de picioare GEHWOL FUSSKRAFT® Soft Feet Nourishing Bath, 200 ml

GEHWOL FUSSKRAFT® Soft Feet Nourishing Bath răsfață picioarele cu o experiență de baie de neuitat – pentru o piele frumoasă și suplă. O lingură de esență în 4-5 litri de apă produce o lapte de curățare și îngrijire bogată. Uleiul de migdale calmează pielea, redând-o delicatețea și protejând-o. Vanilia seducătoare combinată cu vitamina E și uleiuri îngrijitori de avocado și ricin asigură hidratarea și înmoaie calusul, producând un aspect neted și viu al pielii. Potrivit și ca duș sau baie completă.

Testat dermatologic.

Produsul poate fi folosit și de persoane cu diabet.

Recenzii

Împărtășește cu noi și cu cei interesați de acest produs părerea, experiența și recomandarea ta! Opinia ta poate ajuta pe alții în alegerea produsului potrivit.
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!

Oferte pentru tine

Căutare