Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Pachet DUO Exfoliant cu bambus și jojoba GEHWOL FUSSKRAFT® Soft Feet Scrub

Preţ:
184,00 Lei
156,00 Lei
Reducere: 15%
Pachet promoțional exfoliant cu extract natural de bambus, ulei de jojoba, cristale de zahăr și ulei de avocado. Conține un Exfoliant GEHWOL FUSSKRAFT® Soft Feet Scrub de 125 ml, și unul de 500 ml.
Model: SALONKIT-04
Disponibilitate: ultimele 2 buc în stoc

Descriere

Pachet DUO Exfoliant cu bambus și jojoba GEHWOL FUSSKRAFT® Soft Feet Scrub

Kitul conține:

- 1x Exfoliant cu bambus și jojoba GEHWOL FUSSKRAFT® Soft Feet Scrub, 125 ml

- 1x Exfoliant cu bambus și jojoba GEHWOL FUSSKRAFT® Soft Feet Scrub, 500 ml

Peelingul GEHWOL FUSSKRAFT® Soft Feet Scrub înlătură delicat și în profunzime celulele moarte ale pielii, revigorează și catifelează suprafața pielii. Extractul natural de bambus și ceara de jojoba masează delicat pielea și activează circulația pielii.

Cristalele de zahăr ajută la îndepărtarea rapidă a celulelor moarte ale pielii. Uleiul de avocado și extractul de miere servesc pielea cu substanțe de îngrijire valoroase, iar vitamina E asigură protecție și previne îmbătrânirea prematură a pielii.

Exfoliantul se folosește cel mai ușor în timpul dușului. GEHWOL FUSSKRAFT® Soft Feet Lotion sau Soft Feet Cream completează ideal îngrijirea totală a picioarelor. Mod de utilizare: produsul se utilizează pe pielea umedă, se masează în piele, apoi se clătește împreună cu celulele moarte dizolvate.

Testat dermatologic.

Este recomandat și persoanelor cu diabet zaharat.

Recenzii

Împărtășește cu noi și cu cei interesați de acest produs părerea, experiența și recomandarea ta! Opinia ta poate ajuta pe alții în alegerea produsului potrivit.
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!

Oferte pentru tine

Căutare