Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Pastă de silicon Erkoton 30, 2x100 ml

Preţ:
199,00 Lei
Confecționați propria perniță sau inel de protecție de formă și mărime individuală, exact după nevoile Dumneavoastră.
Model: 313202000
Disponibilitate: în stoc

Descriere

Cu ajutorul pastei de silicon Erkoton 30 cu două componente a câte 100 ml, aveți posibilitatea de a vă confecționa propria perniță sau inel de protecție de formă și mărime individuală, exact după nevoile Dumneavoastră. În funcție de duritatea materialului, ortezele din silicon confecționate pe măsură individuală sunt utilizate pentru preluarea sau reducerea presiunii și a frecării în zonele sensibile și dureroase. Sunt ideale pentru corectarea monturilor Hallux valgus, separarea și corecția degetelor, corectarea degetelor în ciocan, sau ameliorarea durerilor în zona picioarelor. Utilizare: După crearea formei dorite, se lasă la uscat timp de 24 de ore, după care se poate tăia cu foarfeca. Recomandare: după folosirea pernei confecționate spălați-o cu apă călduță și detergent blând.

Oferte pentru tine

Recenzii

Împărtășește cu noi și cu cei interesați de acest produs, părerea, experiența și recomandarea ta! Opinia ta poate ajuta pe alții în alegerea produsului potrivit.

Căutare