Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Pastă pentru repararea și protejarea unghiilor GEHWOL, 15 ml

Preţ:
69,00 Lei
Materialul elastic, respirabil, protejează patul unghiilor de orice deteriorare mecanică. Conține și dezinfectant pentru a preveni inflamația și infecția fungică ulterioară.
Model: 102520100
Disponibilitate: în stoc

Descriere

Materialul elastic, respirabil, protejează patul unghiilor de orice deteriorare mecanică. Conține și dezinfectant pentru a preveni inflamația și infecția fungică ulterioară. Cu ajutorul pastei putem produce unghii cu aspect identic celorlalte unghii, crește împreună cu unghia și poate fi tăiată și îngrijită ca și restul unghiilor. Îngrijire: Pentru a proteja de infecții fungice părțile unghiei care nu sunt acoperite cu pasta Gehwol, este recomandată aplicarea zilnică a Cremei pentru protecția unghiilor și a pielii GEHWOL med, sau a Uleiului protector pentru unghii și cuticule GEHWOL med.

Aplicare: se aplică în mai multe straturi subțiri. A se lăsa fiecare strat minim 5 minute la uscare la aer liber (nu se ususcă în lampă UV). A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Recenzii

5.00
2 review(uri)
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!
| 5 din 5 stele!
16.05.2021
| 5 din 5 stele!
Achiziție verificată
23.10.2020

Oferte pentru tine

Căutare