Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Pastă pentru repararea și protejarea unghiilor GEHWOL, 15 ml

Preţ:
69,00 Lei
Materialul elastic, respirabil, protejează patul unghiilor de orice deteriorare mecanică. Conține și dezinfectant pentru a preveni inflamația și infecția fungică ulterioară.
Model: 102520100
Disponibilitate: în stoc

Descriere

Materialul elastic, respirabil, protejează patul unghiilor de orice deteriorare mecanică. Conține și dezinfectant pentru a preveni inflamația și infecția fungică ulterioară. Cu ajutorul pastei putem produce unghii cu aspect identic celorlalte unghii, crește împreună cu unghia și poate fi tăiată și îngrijită ca și restul unghiilor. Îngrijire: Pentru a proteja de infecții fungice părțile unghiei care nu sunt acoperite cu pasta Gehwol, este recomandată aplicarea zilnică a Cremei pentru protecția unghiilor și a pielii GEHWOL med, sau a Uleiului protector pentru unghii și cuticule GEHWOL med.

Aplicare: se aplică în mai multe straturi subțiri. A se lăsa fiecare strat 5 minute la uscare. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Recenzii

Împărtășește cu noi și cu cei interesați de acest produs părerea, experiența și recomandarea ta! Opinia ta poate ajuta pe alții în alegerea produsului potrivit.
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!

Oferte pentru tine

Căutare