Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Perniță pentru degetul mic G GEHWOL - 1 buc

Preţ:
36,00 Lei
Pernița moale din gel polimeric bine tolerat de piele, cu elasticitate ridicată, este creată pentru protejarea osului lateral al piciorului de la degetul mic.
Model: 112693519
Disponibilitate: în stoc

Descriere

Pernița moale din gel polimeric bine tolerat de piele, cu elasticitate ridicată, este creată pentru protejarea osului lateral al piciorului de la degetul mic. Facilitează mersul în cazul deformării bunionette (montul croitorului), de exemplu la purtarea de pantofi înguști, reduce presiunea și alintă durerea. Gelul polimeric moale, prietenos cu pielea, este extrem de confortabil, poate fi folosit și sub ciorapi. Utilizare: după purtare, spălați-o cu apă călduță și cu detergent delicat, după uscare pulverizați-o ușor cu pudra pentru picioare GEHWOL Foot Powder inclusă. Testat dermatologic.

Recenzii

Împărtășește cu noi și cu cei interesați de acest produs părerea, experiența și recomandarea ta! Opinia ta poate ajuta pe alții în alegerea produsului potrivit.
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!

Căutare