Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Perniță pentru monturi cu separator degete GEHWOL

Preţ:
42,00 Lei
Confecționată din gel polimeric elastic și moale, îndreaptă primul și al doilea deget, prevenind totodată și suprapunerea lor. Datorită formei sale speciale, se potrivește în orice pantof și ameliorează imediat durerea din zona metatarsiană.
Model: 112681100
Disponibilitate: în stoc

Descriere

Fiind confecționată din gel de polimer elastic și moale și datorită formei sale speciale, se potrivește în orice pantof și ameliorează imediat durerea din zona metatarsiană. Îndreaptă primul și al doilea deget, prevenind totodată și suprapunerea lor. Atenuează bătăturile și bășicile dureroase. Uleiurile conținute în gel hrănesc pielea și ajută la înmuierea calusurilor. Mărime universală – printr-o simplă întoarcere, pernița pentru monturi poate fi purtată pe ambele picioare. Testat dermatologic. Dispozitiv medical.

Oferte pentru tine

Recenzii

4.00
1 review(uri)
5
(0)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!
| 4 din 5 stele!
05.03.2020
Este un produs ușor de purtat, nu prezintă disconfort la purtare, nu știu dacă mă va ajuta ,dar deocamdată o am de o săptămână. .

Căutare