Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Perniță pentru monturi G GEHWOL - 1 buc

Preţ:
36,00 Lei
Perniță moale pentru monturi, confecționată din gel polimeric, bine tolerată de piele, cu elasticitate ridicată. Protejează montul și reduce presiunea din zona montului.
 
 
 
 
Model: 112690019
Disponibilitate: în stoc

Descriere

Pernița pentru monturi moale, din gel polimeric, bine tolerată de piele, cu elasticitate ridicată, protejează montul și preia presiunea din zona montului. Este extrem de confortabil, poate fi folosit la ambele picioare, chiar și sub ciorapi. Pernița poate fi folosită împreună cu Separatorul pentru degete G D GEHWOL sau cu Pernița despărțitoare pentru degete G GEHWOL.

Utilizare: după purtare, spălați-o cu apă călduță și cu detergent delicat, după uscare pulverizați-o ușor cu pudra pentru picioare GEHWOL Foot Powder, inclusă. Testat dermatologic.

 
 
 
 

Recenzii

Împărtășește cu noi și cu cei interesați de acest produs părerea, experiența și recomandarea ta! Opinia ta poate ajuta pe alții în alegerea produsului potrivit.
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!

Căutare