Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Pilă pedichiură din lemn STALEKS Beauty & Care 10/1

Preţ:
35,00 Lei
Pilă pedichiură din lemn.
Model: ABC-10-1
Disponibilitate: stoc epuizat
Cant:buc

Descriere

Descoperă pilă din lemn pentru întreținerea tălpilor acasă de la Staleks, instrumentul ideal pentru a-ți menține încălțămintea în perfectă stare. Cu o suprafață de lucru dublă și 2 opțiuni abrazive (100/180 gr) pentru diferite grade de rugozitate a pielii, această pilă este esențială pentru îngrijirea corectă a tălpilor.

Lemnul tratat special conferă rezistență sporită la umiditate, prelungind astfel durata de viață a pilii. Cu o greutate redusă, vei experimenta oboseală minimă în timpul utilizării, facilitată și de mânerul ergonomic care asigură o prindere confortabilă.

Materialul abraziv de calitate, mineralul de carbură de siliciu, garantează o performanță excelentă în curățarea și netezirea suprafețelor tălpilor. Baza naturală din arin completează acest instrument, oferindu-i stabilitate și durabilitate în timp. Cu pilă din lemn Profi, vei experimenta o îngrijire eficientă și de calitate pentru încălțămintea ta preferată.

Recenzii

Împărtășește cu noi și cu cei interesați de acest produs părerea, experiența și recomandarea ta! Opinia ta poate ajuta pe alții în alegerea produsului potrivit.
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!

Căutare