Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Modalități de plată

Plata prin ramburs: Cumpărătorul plătește contravaloarea comenzii și a taxei de transport (în cazul în care există) curierului în momentul livrării coletului.

Plata cu cardul: Plata online cu cardul se efectuează prin procesatorul de plăți EuPlătesc printr-un sistem securizat.

În momentul alegerii metodei de plată cu cardul, Cumpărătorul primește informațiile necesare operațiunii.

Dacă Cumpărătorul alege să plătească cu cardul bancar va fi redirecționat pe o pagină securizată unde va trebui să introducă următoarele date:

Numărul de card (cele 16 cifre de pe fața cardului)

Data expirării cardului

Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului)

Parola 3D Secure (daca aveți un card înrolat în sistemul 3D Secure).

Înainte de a da ultimul click este indicat ca Cumpărătorul să verifice corectitudinea informațiilor furnizate. Dacă aceste informații sunt corecte și dacă în contul bancar al cardului există fonduri suficiente pentru a acoperi valoarea comenzii, Cumpărătorul va primi un mesaj de aprobare a tranzacției. În cazul plății nereușite sau refuzate Cumpărătorul va primi un mesaj de informare.

Tranzacțiile se vor efectua în Lei, indiferent de cardul Cumpărătorului, în condițiile agreate de banca emitentă a cardului. Pentru efectuarea tranzacțiilor pe site-ul https://gehwol.ro nu se percep comisioane suplimentare.

 

Căutare