Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Set 30 Rezerve pentru pilă metalică Staleks cu abrazivitate 150 | EXPERT

Preţ:
37,00 Lei
Îmbunătățește-ți serviciile de manichiură și pedichiură cu Setul de 30 Rezerve pentru Pilă Metalică Staleks cu Abrazivitate 150, disponibil acum pe Gehwol.ro. Realizate din oțel inoxidabil de calitate superioară, aceste rezerve oferă igienă maximă și durabilitate îndelungată. Cu un nivel de abrazivitate de 150, sunt perfecte pentru îndepărtarea stratului cornos al unghiei, fără a deteriora unghia naturală. Compatibilitatea cu Baza Metalică Staleks și cu volumul generos de 30 de bucăți fac din acest set un element esențial pentru orice profesionist din domeniul îngrijirii unghiilor.
Model: DFE-40-150w
Disponibilitate: în stoc

Descriere

Set 30 Rezerve pentru pilă metalică Staleks cu abrazivitate 150 | EXPERT

Vrei să îți duci salonul de manichiură la următorul nivel?

Dacă da, atunci Gehwol.ro are soluția perfectă pentru tine! Prezentăm Setul de 30 Rezerve pentru Pilă Metalică Staleks cu Abrazivitate 150, un produs care redefinește standardele de calitate și eficiență în îngrijirea unghiilor.

Igienă de Top

Cu un set generos de 30 de rezerve, igiena nu va mai fi o problemă. Înlocuiește rezerva după fiecare client și sterilizează baza metalică în autoclav. Oferă un serviciu de top, fără a compromite sănătatea clienților.

Durabilitate Excepțională

Fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate, aceste rezerve sunt create pentru a dura. Abrazivitatea de 150 asigură o eficiență maximă, făcând din aceste rezerve un instrument esențial în orice salon de beauty.

Abrazivitate Optimă

Cu un nivel de abrazivitate de 150, aceste rezerve sunt ideale pentru îndepărtarea stratului cornos al unghiei, fără a afecta unghia naturală. Este soluția perfectă pentru profesioniștii care caută eficiență și delicatețe.

Versatilitate și Compatibilitate

Datorită compatibilității cu diverse baze metalice, aceste rezerve sunt extrem de versatile. Sunt perfecte pentru saloanele de manichiură și pedichiură, spa-uri, clinici de dermatologie și chiar școli de formare în domeniul beauty.

Manevrare Ușoară și Precisă

Designul ergonomic și calitatea materialului asigură o manevrare ușoară și precisă, permitându-ți să oferi un serviciu profesional și eficient.

Elevă-ți afacerea la un nou nivel de profesionalism și calitate cu Setul de 30 Rezerve pentru Pilă Metalică Staleks cu Abrazivitate 150, disponibil acum pe Gehwol.ro!

Recenzii

Împărtășește cu noi și cu cei interesați de acest produs părerea, experiența și recomandarea ta! Opinia ta poate ajuta pe alții în alegerea produsului potrivit.
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!

Căutare