Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Set mostre cremă de mâini cu uree GERLASAN 10+2 BUC

Preţ:
8,00 Lei
Oferă clienților mostre și lasă-i să se îndrăgostească de cremele profesionale GEHWOL! Hidratant, protejează pielea, se absorbe rapid. Pentru îngrijirea zilnică a mâinilor.
Model: 720014303
INDISPONIBIL!
Dată lichidare stoc:
2021-06-15

Descriere

Setul conține: 12 x MOSTRĂ CREMĂ DE M INI CU UREE GERLASAN 5 ml

Pentru rezultate de lungă durată oferă mostre clienților tăi. Astfel ei au posibilitatea să le folosească acasă și se întoarcă la tine (specialistul lor în îngrijirea picioarelor) pentru a achiziționa crema în varianta mai mare (40-200 ml), ideale pentru uz casnic pentru a completa și susține efectele tratamentelor profesionale. Produsele la gramaj mare (500-1000 ml) sunt potrivite pentru uz profesional, în saloane sau cabinete și pot fi achiziționate exclusiv de către specialiști în îngrijirea picioarelor.

Conține o combinație specială de ingrediente, inclusiv aloe vera, ulei de jojoba, amidon de tapioca și uree pentru îngrijirea intensivă și protecția mâinilor suprasolicitate. Bisabololul, care inhibă infl amația, pantenolul, care favorizează vindecarea și clotrimazolul, care este efi cient împotriva infecțiilor fungice ale pielii, oferă o protecție optimă. Crema de mâini hidratantă GERLASAN este ușor distribuită și rapid absorbită, protejând și oferind o senzație plăcută pielii.

Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Recenzii

5.00
2 review(uri)
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!
| 5 din 5 stele!
14.01.2021
Hidratează foarte bine mâinile!
| 5 din 5 stele!
17.12.2020
Am oferit clientelor mostră cu această cremă. Sunt foarte încântate de acest produs.

Oferte pentru tine

Căutare