Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Set mostre cremă împotriva calusului GEHWOL MED 10+2 BUC

Preţ:
8,00 Lei
Oferă clienților mostre și lasă-i să se îndrăgostească de cremele profesionale GEHWOL! Elimină pielea îngroșată și calusurile neplăcute în doar 28 de zile!
Model: 720017099
Disponibilitate: în stoc
Cant:buc
Cantitate maximă pe comandă: 3 buc!

Descriere

Setul conține: 12 x MOSTRĂ CREMĂ ÎMPOTRIVA CALUSULUI GEHWOL MED 5 ml

Pentru rezultate de lungă durată oferă mostre clienților tăi. Astfel ei au posibilitatea să le folosească acasă și se întoarcă la tine (specialistul lor în îngrijirea picioarelor) pentru a achiziționa crema în varianta mai mare (40-200 ml), ideale pentru uz casnic pentru a completa și susține efectele tratamentelor profesionale. Produsele la gramaj mare (500-1000 ml) sunt potrivite pentru uz profesional, în saloane sau cabinete și pot fi achiziționate exclusiv de către specialiști în îngrijirea picioarelor.

Îndepărtează calusul neplăcut în 28 de zile. Ureea, întărită cu glicerină și alantoină, slăbește legătura celulară a straturilor calusului dur. Îngrijirea intensivă asigură o înmuiere imediată și o reducere vizibilă a calusului în câteva zile. În general, condițiile normale sunt atinse în termen de 28 de zile. Lipidele întăresc și protejează. Extractul de mătase oferă umiditate și netezește pielea. Îngrijirea regulată a pielii cu Crema împotriva calusului GEHWOL med este recomandată pentru a proteja împotriva formării de calus nou și în exces.

Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat

Recenzii

Împărtășește cu noi și cu cei interesați de acest produs părerea, experiența și recomandarea ta! Opinia ta poate ajuta pe alții în alegerea produsului potrivit.
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!

Oferte pentru tine

Căutare