Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Set mostre cremă pentru picioare suprautilizate și piele stresată GEHWOL 10+2 BUC

Preţ:
8,00 Lei
Oferă clienților mostre și lasă-i să se îndrăgostească de cremele profesionale GEHWOL! Crema pentru picior GEHWOL împiedică apariția bășicilor și a inflamației.
Model: 111005
Disponibilitate: în stoc
Cant:buc
Cantitate maximă pe comandă: 3 buc!

Descriere

Setul conține: 12 x MOSTRĂ CREMĂ PENTRU PICIOARE SUPRAUTILIZATE ȘI PIELE STRESATĂ GEHWOL 8 ml

Pentru rezultate de lungă durată oferă mostre clienților tăi. Astfel ei au posibilitatea să le folosească acasă și se întoarcă la tine (specialistul lor în îngrijirea picioarelor) pentru a achiziționa crema în varianta mai mare (40-200 ml), ideale pentru uz casnic pentru a completa și susține efectele tratamentelor profesionale. Produsele la gramaj mare (500-1000 ml) sunt potrivite pentru uz profesional, în saloane sau cabinete și pot fi achiziționate exclusiv de către specialiști în îngrijirea picioarelor.

Crema pentru picioare suprautilizate și piele stresată GEHWOL Foot Cream de la Gerlach previne durerile de picioare, infl amațiile, bășicile, febra musculară și frecarea. Ajută la prevenirea infl amațiilor, infecțiilor și readuce activitatea glandelor respiratorii la un nivel normal. Crema elimină mirosul piciorului și alte efecte secundare ale transpirației excesive a picioarelor. GEHWOL Foot Cream întărește pielea și o face rezistentă. Protejează ciotul după amputație în timpul încordării puternice. În plus, crema pentru picioare oferă protecție împotriva picioarelor reci și a degerăturilor. GEHWOL Foot Cream de la Gerlach este cunoscută din 1882 și este ajustată constant pe baza cunoștințelor științifi ce actuale. GEHWOL Foot Cream de la Gerlach a fost folosit cu succes de mai mult de un milion de ori pentru a trata picioarele suprasolicitate.

Testat dermatologic.

Recenzii

Împărtășește cu noi și cu cei interesați de acest produs părerea, experiența și recomandarea ta! Opinia ta poate ajuta pe alții în alegerea produsului potrivit.
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!

Oferte pentru tine

Căutare