Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Set mostre GEHWOL FUSSKRAFT® BLUE pentru piele uscată și aspră 10+2 BUC

Preţ:
8,00 Lei
Oferă clienților mostre și lasă-i să se îndrăgostească de cremele profesionale GEHWOL! Pentru picioare obosite, usturătoare, cu pielea uscată. Are efect antiperspirant și dezinfectant.
Model: 111012
INDISPONIBIL!
Dată lichidare stoc:
2021-06-18

Descriere

GEHWOL FUSSKRAFT BLUE conține materiale testate și eficiente, care previn formarea ciupercii piciorului și împiedică pruritul între degetele picioarelor. Uleiurile naturale de îngrijire, ca și lanolina, sunt combinate cu hidratarea oferită de aloe vera și ureea, și ajută pielea să-și recapete elasticitatea, suplețea și netezitatea. Uleiurile esențiale naturale de rozmarin, jneapăn și lavandă, camforul revigorant și mentolul răcoritor conținut în produsele GEHWOL FUSSKRAFT BLUE calmează picioarele inflamate și dureroase imediat.

Rezultate: Picioarele devin mai rezistente și revitalizate. Mod de utilizare: Masați ușor zilnic crema pe picioare inclusiv printre degete. Testat dermatologic. Produsul poate fi folosit și de persoane cu diabet.

UTILIZAREA PRODUSELOR GEHWOL ÎN TIMPUL SARCINII ȘI ALĂPTĂRII

Acest produs conține camfor! Informații și recomandări: Utilizarea produselor GEHWOL, care au în compoziție camfor nu este recomandată în timpul sarcinii și alăptării.

În general: Recomandăm să vă consultați cu un medic de specialitate pentru a evita orice fel de probleme în timpul sarcinii și alăptării.

Recenzii

Împărtășește cu noi și cu cei interesați de acest produs părerea, experiența și recomandarea ta! Opinia ta poate ajuta pe alții în alegerea produsului potrivit.
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!

Oferte pentru tine

Etichete: aspra, blue, crema, gehwol, uscata

Căutare