Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Set mostre loțiune cu nufăr și mătase GEHWOL FUSSKRAFT® SOFT FEET LOTION 10+2 buc

Preţ:
8,00 Lei
Oferă clienților mostre și lasă-i să se îndrăgostească de cremele profesionale GEHWOL!
Model: 111001
Disponibilitate: în stoc
Cant:buc
Cantitate maximă pe comandă: 3 buc!

Descriere

Setul conține: 12 x MOSTRĂ LOȚIUNE CU NUFĂR ȘI MĂTASE GEHWOL FUSSKRAFT® SOFT FEET LOTION, 8 ml

Pentru rezultate de lungă durată oferă mostre clienților tăi. Astfel ei au posibilitatea să le folosească acasă și se întoarcă la tine (specialistul lor în îngrijirea picioarelor) pentru a achiziționa crema în varianta mai mare (40-200 ml), ideale pentru uz casnic pentru a completa și susține efectele tratamentelor profesionale. Produsele la gramaj mare (500-1000 ml) sunt potrivite pentru uz profesional, în saloane sau cabinete și pot fi achiziționate exclusiv de către specialiști în îngrijirea picioarelor.

GEHWOL FUSSKRAFT® Soft Feet Lotion reîmprospătează și hrănește cu substanțe active selectate. Nufărul calmează pielea și o face mai fermă, iar extractul de mătase o netezește. Acidul hialuronic prelucrat special reușește să pătrundă în straturile profunde ale pielii și păstrează umiditatea. Calmant pentru picioare obosite, grele – susținut de extract de alge roșii. Uleiul de avocado și phytosqualane-ul combat aspectul de piele uscată, aspră, solzoasă și reduc pierderea de umiditate. Loțiunea se întinde cu ușurință și se absoarbe rapid. Pentru senzația picioarelor ușoare, mătăsoase și bine hrănite. A se păstra sub 30° C!

Testat dermatologic. Indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Recenzii

Împărtășește cu noi și cu cei interesați de acest produs părerea, experiența și recomandarea ta! Opinia ta poate ajuta pe alții în alegerea produsului potrivit.
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!

Oferte pentru tine

Căutare