Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Set mostre unguent pentru piele crăpată GEHWOL MED 10+2 BUC

Preţ:
8,00 Lei
Oferă clienților mostre și lasă-i să se îndrăgostească de cremele profesionale GEHWOL! Acțiune emolientă și nutritivă, vindecă pielea crăpată.
Model: 720012199
Disponibilitate: în stoc
Cant:buc
Cantitate maximă pe comandă: 3 buc!

Descriere

Setul conține: 12 x MOSTRĂ UNGUENT PENTRU PIELE CRĂPATĂ GEHWOL MED 5 ml

Pentru rezultate de lungă durată oferă mostre clienților tăi. Astfel ei au posibilitatea să le folosească acasă și se întoarcă la tine (specialistul lor în îngrijirea picioarelor) pentru a achiziționa crema în varianta mai mare (40-200 ml), ideale pentru uz casnic pentru a completa și susține efectele tratamentelor profesionale. Produsele la gramaj mare (500-1000 ml) sunt potrivite pentru uz profesional, în saloane sau cabinete și pot fi achiziționate exclusiv de către specialiști în îngrijirea picioarelor.

Unguentul pentru piele crăpată GEHWOL med se bazează pe un amestec de săpunuri și uleiuri special selectate, prietenoase cu pielea. Conține o combinație efi cientă de uleiuri esențiale naturale, vitamina pantenol, care îngrijește pielea și componenta de mușețel bisabolol, care ajută la prevenirea infl amațiilor. Cu o utilizare regulată, pielea își va recăpăta elasticitatea, rezistența naturală și va fi protejată. Vor fi prevenite în special pielea crăpată, înroșirea și efectele secundare neplăcute produse de acestea.

Testat dermatologic.Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Recenzii

Împărtășește cu noi și cu cei interesați de acest produs părerea, experiența și recomandarea ta! Opinia ta poate ajuta pe alții în alegerea produsului potrivit.
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!

Oferte pentru tine

Căutare