Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

STALEKS Forfecuță profesională pentru cuticule 21mm SX-22/2M | Exclusive

Preţ:
144,00 Lei
Forfecuța profesională pentru cuticule STALEKS 21mm SX-22/2M 
Model: SX-22/2M
Disponibilitate: stoc epuizat
Cant:buc

Descriere

Forfecuța profesională pentru cuticule STALEKS este un instrument specializat în îndepărtarea precisă și eficientă a cuticulelor. Aceasta are o serie de caracteristici care o fac potrivită pentru utilizare în mediul profesional, unde precizia și durabilitatea sunt esențiale. Datorită lamei sale foarte ascuțite și subțiri, forfecuța STALEKS permite o tăiere precisă a cuticulelor, asigurând rezultate de înaltă calitate în timpul manichiurii.

Oțelul inoxidabil rezistent din care este fabricată forfecuța este un material ideal pentru a face față utilizării zilnice în medii profesionale. Acest material asigură rezistență la coroziune și uzură, prelungind durata de viață a instrumentului. Datorită designului său ingenios, lamele de lucru ale forfecuței sunt atât ascuțite, cât și subțiri. Aceasta permite o îndepărtare ușoară și precisă a cuticulelor, fără a trage sau a provoca disconfort.

Lungime totală: 101 mm.

Lungimea lamei de lucru: 21 mm.

Recenzii

Împărtășește cu noi și cu cei interesați de acest produs părerea, experiența și recomandarea ta! Opinia ta poate ajuta pe alții în alegerea produsului potrivit.
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!

Căutare