Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

STALEKS Pusher rotunjit și lamă curbată Pro Expert 30/4.2

Preţ:
39,00 Lei
Împingătorul Staleks Expert PE-30/4.2 este realizat din oțel inoxidabil și este perfect pentru curățarea unghiilor de diverse forme și dimensiuni
Model: PE-30/4.2
Disponibilitate: în stoc

Descriere

Pusher rotunjit și lamă curbată Pro Expert 30 4.2 este realizat din oțel inoxidabil, același material folosit în fabricarea instrumentelor medicale. Cu un standard incontestabil de igienă și durabilitate, Împingătorul Staleks Expert PE-30/4.2 aduce în salonul de frumusețe nu doar eficiență, ci și o experiență de manichiură sigură și nedureroasă. Marginile rotunjite ale acestuia asigură o utilizare delicată, fără a afecta pielea.

Acest instrument este perfect pentru curățarea unghiilor de diverse forme și dimensiuni, datorită înclinării convenabile a lamei, ce permite o manevrare precisă și ușoară. Mânerul antiderapant oferă o prindere excelentă în mână, asigurând controlul optim în timpul utilizării.

Cu ascuțire manuală profesională și rezistență suplimentară la coroziune, datorită lustruirii cu pastă GOI, acest instrument este o alegere excelentă pentru profesioniștii din domeni. Se poate folosi la manichiură și la pedichiură.

Recenzii

Împărtășește cu noi și cu cei interesați de acest produs părerea, experiența și recomandarea ta! Opinia ta poate ajuta pe alții în alegerea produsului potrivit.
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!

Căutare