Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Steri-Block Maxi (cu cutie)

Preţ:
145,00 Lei
110,00 Lei
Reducere: 24%

Pentru păstrarea în siguranță și sterilizarea capetelor de freză.

Model: 308119500
Disponibilitate: în stoc

Descriere

Steri-Block Maxi este suportul ideal pentru capetele de freză. Nu contează dacă este vorba de gama de bază sau un set special, fie pentru diabetici, fie pentru unghii. Steri-Block-Maxi ține toate instrumentele împreună, astfel încât să poată fi vizualizate dintr-o privire. La următorul tratament, pur și simplu deschideți acest suport stabil pentru capete și toate instrumentele dvs. rotative vor fi văzute clar și vor fi la îndemână.

Suportul poate fi folosit și pentru curățarea și dezinfecția capetelor de freză - doar pliați-l și puneți-l în baia cu ultrasunete pentru o curățare completă. Când îl închideți, asigurați-vă că ați fixat sigur prinderea de siguranță.

Steri-Block-Maxi este, de asemenea, potrivit pentru utilizare într-un dispozitiv cu aer cald sau într-o autoclavă. Colțurile special rotunjite împiedică perforarea prin sacii de sterilizare. În combinație cu cutia de instrumente, suportul este ideal pentru dezinfectarea și curățarea capetelor de freză folosite la vizitele la domiciliu. Cutia se închide ermetic. Este necesar să umpleți doar pe jumătate cutia de instrumente cu soluție dezinfectantă și de curățare, deoarece capetele de freză sunt așezate astfel încât să alunece în poziție cu capul în jos atunci când carcasa este transportată și sunt clătite de lichid. Cu cele 27 de spații, Steri-Block-Maxi împreună cu cutia de instrumente oferă o bună depozitare fără praf pentru cele mai importante capete de freză, întotdeauna la îndemână.

Capetele de freză nu sunt incluse.

Recenzii

Împărtășește cu noi și cu cei interesați de acest produs părerea, experiența și recomandarea ta! Opinia ta poate ajuta pe alții în alegerea produsului potrivit.
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!

Căutare