Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Suport din cauciuc pentru capișoane - 16 mm

Preţ:
28,00 Lei

Proiectat meticulos pentru a funcționa în armonie cu capișoanele de pedichiură, acest suport reprezintă o adiție indispensabilă pentru fiecare profesionist și pasionat al pedichiurii.

Diametru de ø16 mm

Model: 823047
Disponibilitate: în stoc

Descriere

Cu un diametru de ø16 mm, acest suport a fost creat pentru a-ți oferi control, precizie și rezultate superioare în timpul procedurilor de îngrijire a picioarelor.

Caracteristici Cheie:

  • Diametru Potrivit: Cu un diametru de ø16 mm, suportul se potrivește perfect cu capișoanele de aceeași dimensiune, asigurând o potrivire sigură și stabilă.
  • Compoziție Durabilă: Construit dintr-o combinație de metal dur și cauciuc rezistent, acest suport este gândit pentru a rezista utilizării repetate și a oferi durabilitate pe termen lung.
  • Curățare și Sterilizare Facile: Suportul poate fi curățat eficient cu dezinfectanți pentru instrumente, asigurând o igienă impecabilă înainte de fiecare utilizare.
  • Igienă Prioritară: Întrucât suportul poate fi curățat cu ușurință, poți asigura o experiență igienică și sigură pentru fiecare client sau utilizator.
  • Avertizare Importană: Pentru a păstra integritatea suportului, nu se recomandă introducerea acestuia în autoclav pentru sterilizare. Este necesară o curățare atentă și meticuloasă pentru menținerea calității.
  • Realizează Proceduri Excepționale: Cu acest suport din cauciuc, vei putea realiza proceduri precise și igienice, aducând rezultate excelente în îndepărtarea calozităților și a altor imperfecțiuni ale pielii.

Recenzii

Împărtășește cu noi și cu cei interesați de acest produs părerea, experiența și recomandarea ta! Opinia ta poate ajuta pe alții în alegerea produsului potrivit.
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!

Căutare