Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Pudră pentru picioare GEHWOL med, 100 g

Preţ:
50,00 Lei
Pudră cu efect ANTIMICOTIC și odorizant, menține picioarele uscate.
 
Model: 114090603
Disponibilitate: în stoc

Descriere

Pudră cu efect ANTIMICOTIC și odorizant, menține picioarele uscate. Conține pudră de tapiocă și oxid de zinc micronizat, mușețel și clotrimazol. Utilizare: Aplicați zilnic pe picioare, de preferat după baie de picioare cu produs specializat GEHWOL. Pentru un efect de lungă durată puteți pune pudra și pe șosete. Testat dermatologic. Indicat și pentru persoane care suferă de diabet.

 

UTILIZAREA PRODUSELOR GEHWOL ÎN TIMPUL SARCINII ȘI ALĂPTĂRII

Acest produs conține clotrimazol! Informații și recomandări:

Există doar o cantitate limitată de informații despre utilizarea clotrimazolului în timpul sarcinii.

Clotrimazolul este absorbit doar în cantități foarte mici în partea superioară a corpului. Prin urmare, un efect sistemic (efect asupra altor organe) este puțin probabil. Din motive de precauție, clotrimazolul nu trebuie utilizat în primele 3 luni de sarcină.

Din cauza absorbției scăzute în timpul aplicării topice, produsele GEHWOL, care conțin clotrimazol pot fi utilizate în perioada de alăptare.

Nu există studii despre influența clotrimazolului asupra fertilității umane.

În general: Recomandăm să vă consultați cu un medic de specialitate pentru a evita orice fel de probleme în timpul sarcinii și alăptării.

Potrivit pentru pacienții cu diabet Da

ingrediente

Talc, Tapioca Starch, Zinc Oxide, Triethyl Citrate, Silica, Clotrimazole, Sodium Caproyl / Lauroyl Lactylate, Bisabolol, Menthol, Benzoic Acid, Isopropyl Alcohol, Perfume (Fragrance)

Caracteristici

Potrivit pentru pacienții cu diabet Da

Recenzii

5.00
1 review(uri)
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!
| 5 din 5 stele!
30.12.2022
Produs excelent

Căutare