Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Saci XXL de unică folosință pentru cădiță pedichiură Pedi Bag, 100 buc

Preţ:
60,00 Lei
49,00 Lei
Reducere: 18%
Model: 3080XXL
Disponibilitate: în stoc

Descriere

Saci XXL de unică folosință pentru cădiță pedichiură Pedi Bag, 100 buc

Prin utilizarea sacilor de unică folosință pentru bazin de pedichiură oferiți o extra barieră de proteție între cădiță și piciorul clientului dumneavoastră. Folosirea săculețelor de unică folosință în bazinul de pedichiură poate contribui la menținerea igienei și prevenirea transmiterii infecțiilor, fiind un mod mai sigur de a oferi servicii de calitate clienților. Asigurați-vă că respectați toate regulile de igienă și dezinfectați bazinul și echipamentul utilizat după fiecare sesiune pentru a evita riscul răspândirii bacteriilor sau a altor agenți patogeni.

Acești saci de unică folosință sunt special concepuți pentru bazinul de pedichiură, rezistenți la apă și au o dimensiune corespunzătoare, așadar pot fi utilizați cu încredere.

Cum să utilizați sacii de unică folosință pentru cădiță pedichiură în salonul dumneavoastră:

  1. Pregătiți și curățați bazinul de pedichiură.

  2. Deschideți săculețul: luați un săculeț și deschideți-l cu grijă, asigurându-vă că nu există găuri sau defecțiuni care ar putea permite scurgerea apei.

  3. Introduceți săculețul în bazin: Împingeți săculețul în interiorul bazinului de pedichiură, asigurându-vă că acesta acoperă complet pereții și baza bazinului.

  4. Umpleți cădița pentru pedichiură cu apă caldă până la o înălțime potrivită pentru imersia picioarelor. Adăugați Sare de baie pentru picioare GEHWOL.

  5. După ce ați terminat procedura de pedichiură, îndepărtați cu grijă săculețul folosit, aruncați-l la gunoiul special pentru deșeuri infecțioase și pregătiți bazinul pentru următoarea sesiune.

Dimensiune: 75x50 cm

Setul conține 100 de bucăți.

Recenzii

Împărtășește cu noi și cu cei interesați de acest produs părerea, experiența și recomandarea ta! Opinia ta poate ajuta pe alții în alegerea produsului potrivit.
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!

Căutare