Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Salon Kit picioare îngrijite GEHWOL FUSSKRAFT® Soft Feet

Preţ:
412,00 Lei

 

Îngrijirea picioarelor la cea mai bună calitate! De la GEHWOL pentru profesioniști.

ADAUGĂ ÎN COȘ

Model: SALONKIT-02
Disponibilitate: stoc epuizat

Descriere

Salon Kit picioare îngrijite GEHWOL FUSSKRAFT® Soft Feet

Kitul conține:

- 1x Cremă Lipidro GEHWOL med, 500 ml

- 1x Esență pentru băi de picioare GEHWOL FUSSKRAFT® Soft Feet Nourishing Bath, 1000 ml

- 1x Exfoliant cu bambus și jojoba GEHWOL FUSSKRAFT® Soft Feet Scrub, 500 ml

 

Cremă Lipidro GEHWOL med, 500 ml

Îngrijirea optimală pentru piele sensibilă și uscată. Componentele de calitate excepțională compensează lipsa de lipide și umiditate și echilibrează în mod natural sistemul de protecție a pielii.

Pielea întărită se înmoaie, astfel încetinind evoluția bătăturilor. Mod de utilizare: Se aplică prin masare pe toată suprafața piciorului, inclusiv printre degete. Rezultate: Utilizarea zilnică a cremei GEHWOL Lipidro oferă protecție împotriva mirosurilor neplăcute și a ciupercilor și împiedică dezvoltarea inflamațiilor.

Nu conține parfum. Testat dermatologic.

Indicat și pentru persoane care suferă de diabet.

Esență pentru băi de picioare GEHWOL FUSSKRAFT® Soft Feet Nourishing Bath, 1000 ml

Migdale și vanilie pentru picioare bine îngrijite.

GEHWOL FUSSKRAFT® Soft Feet Nourishing Bath răsfață picioarele cu o experiență de baie de neuitat – pentru o piele frumoasă și suplă. O lingură de esență în 4-5 litri de apă produce o lapte de curățare și îngrijire bogată. Uleiul de migdale calmează pielea, redând-o delicatețea și protejând-o. Vanilia seducătoare combinată cu vitamina E și uleiuri îngrijitori de avocado și ricin asigură hidratarea și înmoaie calusul, producând un aspect neted și viu al pielii.

Potrivit și ca duș sau baie completă.

A se păstra la temperatura camerei.

Testat dermatologic.
Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet.

Exfoliant cu bambus și jojoba GEHWOL FUSSKRAFT® Soft Feet Scrub, 500 ml

Bambus și jojoba pentru picioare bine îngrijite.

Peelingul GEHWOL FUSSKRAFT Soft Feet Scrub înlătură delicat și în profunzime celulele moarte ale pielii, revigorează și catifelează suprafața pielii. Extractul natural de bambus și ceara de jojoba masează delicat pielea și activează circulația pielii. Cristalele de zahăr ajută la îndepărtarea rapidă a celulelor moarte ale pielii. Uleiul de avocado și extractul de miere servesc pielea cu substanțe de îngrijire valoroase, iar vitamina E asigură protecție și previne îmbătrânirea prematură a pielii.

Pielea are o circulație mai bună și este pregătită pentru îngrijire, facilitând absorbția ingredientelor active valoroase.

Exfoliantul se folosește cel mai ușor în timpul dușului. Umeziți bine pielea, aplicați exfoliantul și masați pielea. Cristalele de zahăr desprind celulele moarte aspre ale pielii, în timp ce granulatul de bambus realizează o netezire fină. După masaj, clătiți rămășițele de exfoliant împreună cu celulele moarte de piele dizolvate.

GEHWOL FUSSKRAFT® Soft Feet Lotion sau Soft Feet Cream completează ideal îngrijirea totală a picioarelor.

Testat dermatologic.
Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet.

Recenzii

Împărtășește cu noi și cu cei interesați de acest produs părerea, experiența și recomandarea ta! Opinia ta poate ajuta pe alții în alegerea produsului potrivit.
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!

Căutare